9 Nisan 2013 Salı

Dinimizde Burçların Yeri Varmıdır ?


Dinimizde Burçların Yeri Varmıdır ?

Dinimizde Burçlar var . Burçlar Nedir ?  Burçlar  Allah’ü Teala Güneş Ay ve Dünya sistemini birbirinin uydusu yapmış . Dünyanın güneşin etrafında dönmesi  Burçlara bağlı Burçlarla olur ..

 Bu da demek oluyor 12 Ay’ a Tekabül eder.  12 burç vardır. Fakat kendini bilmeyen zavallılar  bu yay burcu bu oğlak burcu deyip  bu burçlarda doğan şöyle olur  bu burçlarda  doğan  böyle olur vs  şu burcun varsa  senin  günün  budur fal bakarlar.

 Allah’ ü Teala  kim bu fallarla diyor. Fal bakanda baktıranda ateştedir diyor . Bu durumda  burçlar var dendiği zaman evet kitapta var diyor   sana orayı gösteriyor ama arkasından  Allah’ ü Teala’ nın  o burçlara bakarak efendim kahanette bulunanların   ne duruma  geldiğini saklıyor. 

Bir ayeti Kerim de Allah’ ü Teal’a Namaz Kılma diyor Bak Allah diyorki namaz kılma diyor ama arkasındaki ayeti saklıyor . Şöyleki içkili oldugun zaman . onu saklıyor neymiş namaz kılma diyor diyor . burçlarda bunun gibidir. 

 Var dediğimiz zaman ha demekki  bu burçlardaki  efendim fallarda doğruymuş diyecekler.  Allah muhafaza . Bunlar Allah’ ü Teala’ nın ilmi içersinde dünyanın güneş’ n etrafında   dönerken  uğramış  oldukları   zaman birimleridir. 12 Aya bölünmüş zaman dilimleridir. Rabbimizin kainatı ilimle yarattığını gösteriyor . 

0 yorum to “Dinimizde Burçların Yeri Varmıdır ? ”

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

 

Google Sevdasi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates