9 Nisan 2013 Salı

Akrep Burcunun Kişisel Özellikleri


        Geldik en ateşli burca .. Diyelim ki kalabalık bir ortamdasınız   ve bir akrep burcu erkeğini yada   kadınına  yaklaşmak istiyorsunuz  yada onların direkt olarak sizi bulmasını istiyorsunuz

Ne Yapmanız Gerekir ?


Eğer burcunuz bir akrep burcu erkeği ise  biraz açık saçık giyindiyseniz  zaten erkeğe hemen  yakalanmışsınızdır.

 Ama eğer hedefiniz bir akrep   burcu  kadını ise   o zaman  kendinden emin   ve karizmatik duruşunuz   birazda akrep burcu kadınının imajına yakınsa   hemen  size  doğru  çekilecektir.

Peki Bir akrep burcu ile tanıştınız . 

Onu nasıl elinizde tutacaksınız ? yada istediğiniz yola çekeceksiniz . O zaman yapmanız gereken şeyler   ilk önce samimiyetten geçiyor .  Akrep burcu insanları  samimi, sıcak ve  dürüst tipleri tercih eder  . 

Korkunç zekası  ve   inanılmaz sezgileri   siz ne söylerseniz söyleyin  olayın aslını anlamalarına yardımcı olacaktır. Dolayısıyla bir akrep burcuna  her hangi bir şeyi anlatırken doğruyu söylediğinizden gerçek duygularınızı bahsettiğinizden emin olmalısınız. 

Akrep burçları iltifatlara şüphe ile yaklaşır. Eğer onları eleştirirseniz   bir kulaklarından girer öbür   kulaklarından   çıkar . Ama onları eleştirmeyi sürdürürseniz   size olan sevgisinde mutlaka bir azalma görülecektir. Aslında şakacı tiplerdir. 

Az espri yaparlar  ama  çok zekice yaparlar  ve eğer  yaptıkları esprilere gülmezseniz  başınız belada demektir. Hemen öfkelenecek ve hatta saldırganlaşacaktır. Akrep burcu insanının sivri dilinden hemen   tanırsınız . Eğer sizi sevdiyse sonsuza dek sizi korur ve kollar .

Akrep burçları sadece iyi insanları severler . eğer kötü biriyseniz  dikkat edin  çünkü akrep en kötüden daha kötü olabilir. Dolayısıyla bir akrep burcu ile beraber olmayı planlıyorsanız  önce iyi birisi oldugunuzdan emin olmalısınız ve yeterince dürüst oldugunuzdan . 

Çünkü akrep burcunun yakalayacağı bir yalan  ileride size öfke nöbetleri ve kindar tavırlarla geri dönecektir. Sivri dilinden bahsetmiyorum bile. 

Peki bir akrep sağdıkmıdır ?

 Her zaman tam tersi bilinir  ancak akrep burcu insanları  Aşkı çok ciddiye aldıklarından   eğer birisine  tutku ile bağlandıysa  ara sıra deplasmana gitseler de mutlaka ve mutlaka  sevdikleri insanlara sahip çıkarlar .

 En sağdık burçlardan birisidir. Ama en önemlisi onların bu sevgisini ve sadakatini hak etmenizdir. Akrep burcu insanları daha çok evlerinde mutlu olduklarından   onlar ile plan yaparken  ev içerisinde planlar yapmaya  arkadaşlarınızla evlerde buluşmaya özen gösterin . 

Akrep burcu dostlarınızı her zaman yanınızdan ayırmayın

Akrep burcunun kısaca kişisel özelliklerinden bahsettik .. Görüşmek üzere 


0 yorum to “Akrep Burcunun Kişisel Özellikleri ”

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

 

Google Sevdasi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates