28 Mart 2013 Perşembe

Remil ( Kum Fali ) Nasil Bakilir ?


 Remil Falı Nasil Bakilir ?

Remil’ in Türkçede   manası    kumdur. İsminden de  anlaşılıyor ki remil ( yani kum falı )  kumlarla  yapılan bir fal türüdür.

Peki Remil Falı neye göre yorumlanmaktır. ?   Remil ( Kum Falında ) gözüken   bazı  işaret simgeleri   gelecek  üzerine   bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır.

Remil falını çözmek oldukça zor bir iştir . Bu fala kolay kolay  kimse  bakamaz.   En çok arap yarım adasında   yapılmaktaydı fakat  günümüzde artık  kum falının modası geçmiştir. ( Bilmiyorum yapan halen varmı ? ) :)

Doğrusunu söylemek gerekirse   Remil Falını yapacak  yani remil kum falı tecrübesinde olan fazla kişi olmadığı için   günümüzde  popüler bir  fal olmaktan çıkmıştır.  Şimdi Gelelim bu fala kaç yolla bakılır ?

Remil Falı  2 Yöntem ile  Uygulanmaktadır.


Bu göre  remil falında     ilk   uygulama   orta  düzeyde   yani ilk yöntemde  daha kolaydır….   Yani remil falı 2. Ci  yönteme göre  daha basittir.  Fakat bazı  şartları vardır. Peki nedir bu şartlar ? Herkes dikkatlice  okusun  şimdi  bu  şarflardan birincisi :

İlk yapmanız gereken  güzel bir boy abdesti alınız ..    Daha sonra avuçlarınızda  topladığınız kumu
( remili )    16 bölüme  bölünüz.

Şimdi bu 16 kumu bölme işlemini gerçekleştirdiğiniz   artık  remil ( kum falına ) başlayabiliriz.  Şimdi 16  bölüme  dikkatlice bakınız  . Her remilde    belli başlı şekiller  göze  çarpmıştır.

Şimdi bu bölümlerdeki    remillere   bakıyoruz ve yorumlarımızı kumlara göre  yapıyoruz. Dikkat edilmesi gereken bir başka husus  kumların üzerinde   çizgi  türünde , nokta türünde işaretler  varmıdır. ?

Eğer  Remillerin  üzerinde    kum vs  çizgi varsa şayet   bunlar  çift  sayıyı temsil  ederler . Yani  bu sayılara göre   yorumlamalar  yapılmaktadır.   

Yani gelecekte   ne gibi  durumlarla  karşılaşacağımız  ortaya  çıkabilir.

Şimdi bakıyoruz remil falına  bazen bu  noktalar ve  çizgileri  farkedemeyebiliriz.   Böyle durumlarda  daha detaylı bir şekilde bakılması  gerekilmektedir. Eğer detaylı bakarsanız oluşan çizgileri ve  noktaları  rahatlıkla  görebileceksiniz.

Şayet  bütün bunları yapıpta  kumdaki şekilleri ve  çigileri  göremediyseniz , farklı bir işlem   uygulayarak bu işleme  devam  edebilirsiniz. ..

Şimdi gelelim ilk işlemlere  ilk işlemde    zar  atılır. Zar  atıp  tekmi  veya çiftmi bir sayı olup olmadığına bakılır.    Diğer işlemse    kumu değiştirmektir. Eski kumu alıp yerine  farklı bir kum dökebiliriz.

Bu yöntemleri  uygulayarak   falın gerçek sonuçlarına   ulaşabiliriz. Tabiki  bu falın dışında  diğer fal bakma  yöntemleride  denenebilir.   Fakat bu çok zor bir yöntemdir.

Bu falı yapmak ise oldukça  büyük bir ustalık ve marifet ister. Herkes bunu yapamayabilir.  O yüzdendir ki  herkesin  yapabileceği türden bir fal bakma  yöntemi  değildir.

Bu falda  ise  durum tam tersidir. Yani kum’ a ihtiyacımız  yoktur. Bu fal sadece kağıt ile yapılabilmektedir.   Tabiki bu kağıt  normal kağıtlardan çok  farklı  olmalıdır. Yani fal   yapımında  uygulanabilen   kağıtlardan  olması  gerekmetedir.

Kağıda  dua  okumak şarttır.    Kağıda  yine  remilde  olduğu  gibi  16 adet  işaret yapılması  şarttır.
Yapılan  bu 16 işaret   yapıldıktan sonra  bu fala bakılırken    bu bakılan  işretten  4 kadar  hazırlanması   gerekir.
Şimdi neden  4 adet  diyeceksiniz ?  Niye 4 adet  hazırlıyoruz çünkü  çok farklı  yorumlar çıkmamalıdır.

Bu işlemleri yaptıktan sonra  oluşturduğumuz   noktaları  ve işaretleri    pür  dikkat inceleyerek    çıkan sonuçları iyice  gözlemlememiz gerekmektedir.  

Olumlu sonuç alabilmeniz için  hafızanızın tamamen   çok güçlü olması  gerekmektedir.  Eğerki güçlü bir  hafıza yeteneğiniz yok ise   çok yanlış yorumlar da yapabilirsiniz.


Şimdi  yorumu nasıl yapabiliriz. Yorumlamaları  yapmak için öncelikle   işaretlerin etrafında kaç adet  nokta olduğunu bilmemiz ve  ve noktaların ne tarafta  ve kaç tane olduğunu çok iyi saymalıyız.

Bütün bu işlemleri tamamladıktan   sonra   Kum falını  sonlandırmak  için  son bir  adımımız kalmış  olacaktır.      Son adım sa  yapmış olduğumuz   4 tane  remil  ( kum falı ) işaretidir.


Şimdi  biz bu işaretleri  bir  poşet yardımı ile      hiç bakmadan  1 adet  seçerek   o seçtiğimiz işareti    birden çok nokta  olan  işaretin üzerine  koymanızı istiyorum .  Bütün bu işlemlerden  sonra    bu kağıdı açarak     artık    fal hakkındaki yorumlarınıza başlayabilirsiniz.. 

0 yorum to “Remil ( Kum Fali ) Nasil Bakilir ? ”

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

 

Google Sevdasi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates