28 Mart 2013 Perşembe

Besyo Hakkinda


    Besyo Hakkında Yazılar 


    Besyo teriminin   anlamı  Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunun   kısaltılmış kelimesidir. 

    Aynı zaman da  Spor Akademileri bölümlerinde   4 Sene  öğrenim  gören  Antrenmrlük, Rekreasyon, Öğretmenlik ve Yöneticilik   olmak  üzere    4 temel bölümü olan Yüksek Okullardan birisidir.

   Ülkemizde  bu tür  spor  akademilerini  sürekli artış göstermektedir.   Artık Her üniversitede  Spor Akademisi  bölümü   bulunmaktadır.

Besyo' nun Amacı 


En temel  amacı  sporda  başarı grafiğini yüksek tutmak  ve  çok daha başarılı yöneticileri   oluşturmak   adına   amaç edinmiş   aktif  veya  pasif   olarak   spor   yapan  ve  gerçekten  sporu seven Spor’ a  gönül veren  lise den  mezun  olmuş   kişiler  tarafından   tercih   edilmiştir.

Besyo Sınavları 


Besyoda  sınav içeriği   okul bölüm yöneticileri    tarafından    kararlaştırılmaktadır.  Bu nedenden dolayı  her okulun kendine  göre  sınavları  vardır.   


  Bugunki yazımız da Besyo hakkında  yazılar  yazdık umarım faydalı olmuşuzdur. GoogleSevdasi.Blogspot.Com  ekibi olarak   herkese teşekkür ederiz. Besyo konusunda  farklı olarak sormak istedikleriniz varsa  yorum olarak iletebilirsiniz. 

0 yorum to “Besyo Hakkinda ”

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

 

Google Sevdasi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates