25 Mart 2013 Pazartesi

Google de üst siralara cikmak


       Google de üst sıralara çıkmak

      Merhaba değerli   googlesevdasi  blog okuyucuları öncelikle  blog siteme  hoşgeldiniz.  

    Çoğu webmaster arkadaşın  dert  ettiği bir konudur  Google de üst sıralara tırmanmak .. Peki Googleyi sitemize nasıl sevdirebiliriz. Nasıl bir içerik oluşturmalıyız ki  Google bizi sevsin ..  Bunun cevabı kısa ve özdür. Kesinlikle  orjinalliktir.

 Kendinizi bir kullanıcı yerine koyun ve içeriklerinizi kendinizi kullanıcı  olarak gördükten sonra  giriniz.  İlgili kategorideki konular  hakkında  güncel makaleler yazınız  Bilmelisiniz ki Google Botları her zaman orjinalliği sever ve sitenize  siz orijinal  kaldığınız müddetçe  değer verir.  Değişik olacaksınız farklı olacaksınız Google her zaman farklılığı sever  .. Para kazanma  niyetinde  olan kişiler asla başaramaz  bunuda bilesiniz. Yani yapacağınız içeriği  içinizden geldiği gibi yazmalısınız .. Niyetiniz sadece  yazdığınız  orijinal  içerikle  alakalı olmalıdır. Diğer etmenlerde vardır tabiki . Google Sürekli Farklı algoritmalar çıkararak her türlü denemektedir. Bunun için herşeye hazırlıklı olmamız lazım . 

O yüzden   yazdığınız yazılara  güvenmelisiniz. Olası bir dalgalanma sitenizin gidişatını  bir anda  etkileyebilir. Demek istediğim sitenizin temelini  düzgün atınki  hiçbir dalgalanmadan  hiçbir güncellemeden etkilenmeyin . Bunları yaptıktan sonrada artık fazla bişey yapmanıza gerek kalmıyor gerisi zaten  Google tarafından geliyor. Pr muhabbetiymiş Backlink   muhabbettiymiş fasa fisodur bence. Birazda seo bilginiz olduğu zaman gerisi gelecektir emin olun    Siz işinizi en iyi kalitede yapın  Zaten Google sizi sevecek ve üst sıralamalar da  yer  verecektir buna bağlı olarak  Google İndexlerinizin bir anda ilgili konuda üst sıralara çıktığını göreceksiniz. 

Yazı Kaynağı  : GoogleSevdasi.Blogspot.Com 

0 yorum to “Google de üst siralara cikmak ”

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

 

Google Sevdasi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates